• ANBI-UAF
  • CBF-UAF

Met deze 4 meter lange slinger hangt je hele kamer vol! De 16 vrolijke vlaggetjes, ontworpen door Bas Kosters, maken van elk event een feest. De slinger is gemaakt van sterk materiaal en gaat een leven lang mee.  

slinger1

Ontworpen door Bas Kosters

De Lang-zullen-ze-leven-slinger werd speciaal voor Aidsfonds ontworpen door de Nederlandse kunstenaar en modeontwerper Bas Kosters. Hij staat bekend om zijn kleurrijke ontwerpen waarbij veel gebruik wordt gemaakt van prints. In 2003 won hij de Robijn Fashion Award en in 2005 richtte hij de Bas Kosters Studio op.

slinger2

Lang-zullen-ze-leven-slinger

“Zestien vrolijke figuren op een rijtje. De uitgangspunten waren Afrikaanse cultuur en dieren, verjaardagsfeest en mijn eigen uitgesproken stijl”, vertelt Bas Kosters. “Mijn creativiteit inzetten om bij te dragen aan voorlichting over hiv en bestrijding van aids vind ik erg belangrijk, dit is waarom ik met liefde aan de slag ben gegaan met deze slinger.”

slinger3

Koop de slinger en red een kinderleven

 


Aidsfonds gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van deze campagne. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld geef je toestemming om 1x per jaar gebeld te worden over hoe je nog meer kan bijdragen aan de aidsbestrijding. Als je dit niet wilt dan kan je e-mailen naar info@aidsfonds.nl. Meer weten? Lees ons Privacy statement.
privacy SEPA

Aidsfonds       Condensatorweg 54       1014 AX Amsterdam       |       T: +31 20 62 62 669       |       RSIN: 008649273

Donaties zijn vrijgesteld van belasting
Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie