• ANBI-UAF
  • CBF-UAF
Preventie

Samen aids voorgoed verslaan

Ieder jaar komen er 1,7 miljoen mensen met hiv bij. Moeders die het virus overdragen op hun ongeboren kind. Partners die het virus vaak zonder het te weten aan elkaar doorgeven. Onnodig. We hebben de kennis en medicijnen om dit te voorkomen. Goede voorlichting, condooms en nu is er ook een hiv-preventiepil. En wist je dat mensen die succesvol behandeld worden het virus niet overdragen?

Levens redden en hiv-infecties voorkomen

Met jouw hulp kunnen we aids verslaan. Met voorlichting zorgen we ervoor dat moeders met hiv weten hoe ze hun ongeboren kind kunnen beschermen. Door zoveel mogelijk mensen te testen en te behandelen redden we levens en voorkomen we nieuwe hiv-infecties. En door te strijden voor gelijke rechten en tegen uitsluiting, krijgen álle mensen met hiv de zorg waar ze recht op hebben. Ongeacht waar ze wonen of wat hun seksuele voorkeur is.

Help jij mee? 

Lees meer

Jouw donatie maakt het verschil

  • dankzij jou is er goede voorlichting over hiv en aids
  • je zorgt dat mensen hiv-remmers krijgen
  • je financiert wetenschappelijk onderzoek naar een hiv- geneesmiddel
  • met jouw hulp blijft aids hoog op de politieke agenda staan

 stop aids. uit liefde voor alle liefdes.

Sluiten

Aidsfonds legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook gebruiken we je gegevens om je per e-mail, telefonisch en via social media op de hoogte te houden over onze activiteiten. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld geef je toestemming om 1x per jaar gebeld te worden over hoe je nog meer kan bijdragen aan de aidsbestrijding. Als je dit niet wilt dan kan je e-mailen naar info@aidsfonds.nl. Meer weten? Lees ons Privacy statement.
privacySEPA

Aidsfonds       Condensatorweg 54       1014 AX Amsterdam       |       T: +31 20 62 62 669       |       RSIN: 008649273

Donaties zijn vrijgesteld van belasting
Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie