• ANBI-UAF
  • CBF-UAF

aids bestrijden in rusland. dat is pas echt stoer.

aids bestrijden in rusland. dat is pas echt stoer.

Elke dag sterven in Rusland 80 mensen aan aids. Roep Poetin op om de strijd tegen aids te steunen, want elke seconde telt. Teken de petitie.

 

Lees de oproep aan Poetin

Gefeliciteerd Vladimir,

Opnieuw ben je president van Rusland. Al bijna achttien jaar ben je de onbetwiste baas van het grootste land ter wereld. Chapeau! Met je stoere voorkomen en doordringende ogen zou je niet misstaan in een Hollywoodfilm.

Helaas vinden er buiten het zicht van de camera’s heel wat minder heldhaftige taferelen plaats. Sterker nog, er voltrekt zich een stille ramp in Rusland: een aidsepidemie. Elke dag sterven er 80 mensen onnodig aan aids. Elke dag.

En daar horen we je nooit over, Vladimir. Hoe gespierd je taal en voorkomen ook zijn. Een échte leider zou de aidsepidemie te lijf gaan in plaats van die te ontkennen. En zorgen dat mensen met hiv en aids levensreddende medicijnen krijgen, in plaats van ze te discrimineren en uit te sluiten.

Aidsfonds zal er alles aan doen om dit tij te keren. Dus Vladimir, steun onze strijd tegen aids. Elke seconde telt, dus doe het nu. Uit liefde voor Rusland, maar vooral uit liefde voor alle liefdes. Hoe stoer is dat?

stop aids. uit liefde voor alle liefdes.

Sluiten

Aidsfonds gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. We gebruiken je gegevens om je op de hoogte te houden van deze campagne. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld geef je toestemming om 1x gebeld te worden over hoe je nog meer kan bijdragen aan deze campagne. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door te e-mailen naar info@aidsfonds.nl. Meer weten? Lees ons Privacy statementprivacy

Aidsfonds       Keizersgracht 392       1016 GB Amsterdam       |       T: 020 - 62 62 669 (algemeen)       |       020 - 344 63 81 (donateurs)

Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Akkoord