• ANBI-UAF
  • CBF-UAF

hiv en aids voorgoed verslaan

hiv en aids voorgoed verslaan

Maak genezing mogelijk

Er is op wetenschappelijk gebied al veel bereikt, maar nog steeds is er geen geneesmiddel voor hiv en aids. Wetenschappers zijn er net als wij van overtuigd dat het gaat lukken om hiv te genezen. Daarom hebben we jouw steun nodig om nieuw Nederlands onderzoek te financieren!

Lees meer

Jouw donatie maakt het verschil

  • Dankzij jouw donatie kan Aidsfonds de komende jaren extra geld beschikbaar maken voor onderzoek naar genezing van hiv.
  • Met jouw donatie help je een doorbraak in het onderzoek de beste kans van slagen te geven. Daarmee komt de dag dichterbij dat hiv te genezen is.
  • Hoe bijzonder is het om aan die ultieme droom een bijdrage te leveren!

stop aids. uit liefde voor alle liefdes.

Sluiten

Aidsfonds legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook gebruiken we je gegevens om je per e-mail, telefonisch en via social media op de hoogte te houden over onze activiteiten. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld geef je toestemming om 1x per jaar gebeld te worden over hoe je nog meer kan bijdragen aan de aidsbestrijding. Als je dit niet wilt e-mail dan naar info@aidsfonds.nl. Meer weten? Lees ons Privacy statement.
privacy SEPA

Aidsfonds       Condensatorweg 54       1014 AX Amsterdam       |       T: +31 20 62 62 669       |       RSIN: 008649273

Donaties zijn vrijgesteld van belasting
Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie