• ANBI-UAF
  • CBF-UAF

hiv en aids voorgoed verslaan

hiv en aids voorgoed verslaan

Help mee om hiv en aids voorgoed te verslaan

Met uw investering in het Hiv Genezing Fonds helpt u een doorbraak in het onderzoek naar hiv-genezing de beste kans van slagen te geven. Daarmee komt de dag dichterbij dat hiv te genezen is. Hoe bijzonder is het om aan die ultieme droom een bijdrage te leveren.

Uw investering maakt het verschil

Voor onderzoek naar genezing is veel geld nodig. Aidsfonds zoekt 1000 mensen die het Hiv Genezing Fonds 5 jaar willen steunen met een bijdrage van minimaal 250 euro. U blijft dan up to date over de voortgang van genezing en ontvangt 1 keer per jaar een uitnodiging voor een bijeenkomst met een onderzoeker.

Vul hier uw gegevens in als u donateur bent en een extra machtiging wilt afsluiten die speciaal bestemd is voor het Hiv Genezing Fonds.

Lees meer

stop aids. uit liefde voor alle liefdes.

Sluiten

Aidsfonds legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Ook gebruiken we je gegevens om je per e-mail, telefonisch en via social media op de hoogte te houden over onze activiteiten. Als je jouw telefoonnummer hebt ingevuld geef je toestemming om 1x per jaar gebeld te worden over hoe je nog meer kan bijdragen aan de aidsbestrijding. Als je dit niet wilt dan kan je e-mailen naar info@aidsfonds.nl. Meer weten? Lees ons Privacy statement.
privacy SEPA

Aidsfonds       Condensatorweg 54       1014 AX Amsterdam       |       T: +31 20 62 62 669       |       RSIN: 008649273

Donaties zijn vrijgesteld van belasting
Aidsfonds gebruikt cookies om de website goed te laten functioneren, webverkeer (geanonimiseerd) te analyseren, social media-filmpjes en -posts te tonen en gericht te kunnen adverteren. Je geeft toestemming voor deze cookies door op accepteren te klikken. Ben je niet akkoord, wijzig dan je voorkeuren. Meer informatie